Tips inom heminredning

Room99 Heminredning DekorationAtt kunna komma hem till mysigt och ombonat hem är viktigt för många av oss. Det krävs dock att du lägger ned lite energi och pengar på din heminredning för att kunna skapa en atmosfär i hemmet som faller dig i smaken. Vilka färger, mönster och stilar du än gillar finns det några tips som garanterat kommer att ge ditt hem ett lyft på nolltid. Textilier är ett sådant och med gardiner, kuddar, filtar och mattor kan du göra stora förändringar i hemmet. För en lekfull känsla kan du satsa på stormönstrade textilier i klara färger, och för dig med sober smak är jordiga toner på textilierna ett bra val.

Gör om i hemmet med några klick

Glöm inte bort väggarna i hemmet. Om du vill göra ett rum luftigare kan du till exempel måla om det i vitt eller en annan ljus färg. Att pryda väggarna med tavlor, hyllor och affischer är ett annat exempel som kan ge hemmet en helomvandling. Sätt upp en hylla som du fyller med böcker, prydnader och gröna växter i olika sorter, eller varför inte skapa ett stort kollage av tavlor och bilder på väggen över soffan? Besök www.room.99.se för mer inredningsinspiration. Här kan du klicka hem det mesta du kan tänka dig inom hemtextilier och väggdekorationer samt mycket annat.

Lycka till i jakten på att förnya ditt hem:-)