På väg till festen – Rätt flaskpåse?

Papperskasse för dina flaskor

Vin- och flaskpåsar från Swedbag är miljövänliga och framställda genom en högteknologisk tillverkningsprocess. Vi använder oss av Full HD Flexo för att skapa klichéer vilket ger bästa möjliga tryckkvalité. Påsen är något som lever kvar med ert tryck som påminnelse om en gåva. Vi hjälper er att finna er produkt.

På väg till festen – rätt flaskpåse! Med ert tryck på en presentpåse kommer ert företag att bli ihågkommit långt efter att innehållet är slut. Då vi på Swedbags hjälper er med sortiment, prisläge, varumärke och logistik blir det en enkel affär för er. Vi har mallar för samtliga produkter om du själv vill göra layout. Vi använder svensk, närproducerad pappersmassa i vår egen fabrik i Jordbro, vilket gör att det inte blir några onödiga transporter. En rakt igenom kvalitativ svensk presentask. Vi erbjuder även ett heltäckande utbud av bärkassar både i papper och plast, via legotillverkning eller egen tillverkning i Jordbro.